Reklama
 
Blog | Michaela Míčková

Co sis naDrobil…

to si i sníš. Ale kdo ví, jestli....

 

Všimli jste si toho? Zprávy na iHned uvádějí, že zatímco člověk, který pořídil materiál dokumentující korupční jednání, byl funkce zbaven (šéf Státního fondu životního prostředí Libor Michálek), tak člověk, nařčený z korupčního jednání, byl pouze poslán na dovolenou (jeho náměstek Dušan Fibingr). Nahrávat někoho v takovéto choulostivé situaci je totiž vážně vrchol nevkusu.

A pan čistý Nečas za Drobilem stojí naprosto neochvějně, aniž by bylo ukončeno nějaké vyšetřování. Chudák Pavlík, neuměl si vybrat ty správné lidi. Vybral si takové, kteří celou akci amatérsky zvrtali… Proč asi to Nečas dělá? Trochu si tím kazí image, ne?

Tak to vypadá, že při příchodu na nové působiště (do Prahy) bylo třeba vytasit nějaké zápisné. To je přece zvykem, při nástupu do nové funkce přinést ostatním pár chlebíčků, že?

Reklama

Nakolik je pravděpodobné, že celou záležitost vykonstruovali vykutálení podřízení? Nakolik je pravděpodobné, že novopečený ministr se ze samé radosti a vděčnosti z kariérního postupu rozhodl na vlastní pěst shánět finance pro matku Stranu?

Ani Íčko nescházel, taky se tu procházel…takže i nadále můžeme být vesele znechucení z úrovně české politiky. Když křížkování nepomohlo, tak v příštích volbách by člověk nejraději škrtal. A nejen z kandidátek.